Loading Posts...

Over ons

Uitleg over wat SU UNITED is

SU UNITED is een online magazine met de laatste updates over de Surinaamse rolmodellen en invloeden in de Sport, Entertainment & Lifestyle cultuur. Wij willen de Surinaamse cultuur in de moderne tijd samenbundelen & verenigen. SU UNITED. richt zich voornamelijk op succesvolle Surinaamse atleten (sport), muziekartiesten (entertainment) & alle overige creatieve disciplines (Fashion & Lifestyle). Met dit platform willen wij zorgen voor een eenheid onder de Surinaamse (creatieve) jongeren zowel in Nederland als in Suriname.

Sport

Sport verbroedert, het schept een gevoel van saamhorigheid en op deze wijze willen wij de Surinaamse cultuur verenigen. Over de hele wereld zijn er atleten van Surinaamse afkomst actief op een hoog niveau, voornamelijk afkomstig uit Nederland. De afgelopen jaren zijn er bijvoorbeeld tal van succesvolle Surinaamse voetballers geweest zoals Clarence seedorf en Edgar Davids en ook in deze tijd zijn er veel succesvolle Surinaamse spelers zoals Jeremain Lens en Luciano Narsingh. Zij komen voornamelijk voor het Nederlands Elftal uit, waardoor zij sneller worden geassocieerd met Nederland dan met Suriname. Door middel van actuele nieuwtjes en diepte-interviews willen wij met SU UNITED. deze succesvolle Surinaamse sporters linken aan Suriname.

Muziek & Entertainment

Met veel interesse en passie volgen wij de Entertainment industrie op de voet. Dit is een markt met interessante culturele diversiteit. Een voorbeeld hiervan is de Nederlandse HIPHOP scene. Binnen de verschillende segmenten in de muziek branche hebben Surinaamse invloeden als Winne, Typhone en talenten als Ronnie Flex & Sevn Alias een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen in de markt. Met SU UNITED. willen wij diverse disciplines uit de entertainment industrie een podium geven om zich te kunnen profileren als Surinamer. Zowel de artiesten als creatieve evenement concepten worden via ons platform uitgelicht.

Fashion & Lifestyle

In de sport en entertainment wereld is je imago als artiest erg belangrijk. Hoe je overkomt, welke kleding je draagt, welke interesses je hebt spelen allemaal een belangrijke rol bij het vormen van een levensstijl. Wij volgen met de lifestyle blog  de ontwikkelingen op het gebied van o.a. Fashion. Met SU UNITED. willen wij onze volgers op de hoogte houden van de surinaamse invloeden en rolmodellen in de Fashion wereld zoals binnen de streetwear branche. Verder volgen wij  creatieve initiatieven van ondernemers en diverse overige en leuke amusement nieuwtjes die een bijdage kunnen leveren aan dit concept.